dilluns, 29 de setembre del 2008

Grups per activitat

Us informem dels grups definitius de les activitats extraescolars per aquest any 08/09, després del sorteig públic realitzat el dilluns 29 de setembre a les 16.45 a l'escola.
En aquest sorteig no hi havia cap família present, només el membre de la comissió i el seu fill, per tant la mà innocent ha estat una mare que estava per allà. Activitats per dies i Llistats definitius

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, Comi d'extraescolars. Sobre tot felicitats per la programació i gràcies per la feina que feu! Només us volia preguntar una cosa: he vist el llistat definitiu d'activitats i no veig el grup de teatre de segon (potser vaig molt dormida!!). S'ha supès. Si és així imagino que és per falta d'inscripcions. Es podria probar de programar-ho en dimarts o dijous, a veure si te més èxit? Ho dic per què nosaltres no ens vam apuntar per què es feia en dilluns, però si es fa un dimarts o un dijous potser ens apuntariem.
Bé, gràcies de nou per tot.

Anònim ha dit...

A mi m'agradaria fer la proposta de que les activitats extraescolars es programin al Juny, abans de finalitzar el curs per l'any següent. D'aquesta manera evitariem que passi el que m'ha passat ara: el dia abans de començar encara no sabia si havien quedat inscits els meus fills ja que en la primera ronda d'inscripció no van sortir en cap grup. A més a més, ens podriem programar millor tenint en compte que també fan activitats fora de l'escola i aquestes sí que es programen amb antel.lacio (Juny-Juliol). Això també passa amb el Casal d'estiu: quan han sortit totes les ofertes , la del Martí i Pol encara està per definir. Tornant a les extraescolars, si es fes amb temps, els nens podrien començar el 15 de setembre juntament amb l'inici de l'escola i no a l'octubre.
Per últim, dir que aquest any hi havia una oferta molt atractiva sobretot pels de 2on que finalment ha quedat bastant pobre ja que hi ha activitats que al final no s'han ofertat (cas del escacs), d'altres que no ha sortit un grup prou gran i per tant s'ha eliminat (cas del bàsquet) i d'altres, que han sortit però amb un número d'inscrits molt reduit (cas guitarra) i que segurament no és per falta de interès per l'activitat sinó pq el dia proposat no va bé a la gent. Pot ser hi hauria més inscrits si es proposés un altre dia, però això amb presses no es pot organitzar, en canvi si es fes al juny pot ser hi hauria més marge de maniobra per fer canvis atenent a la demanda.

Anònim ha dit...

Hola, en primer lloc moltes gràcies, això sempre motiva per seguir treballant amb ganes que és el més important. En segon lloc, dir-t'he que tens raó, l'activitat de Teatre per segon es va anul.lar ja que hi havia 3 inscripcions només. No es podria proposar per un altra dia ja que és la disponibilitat que van oferir els de Teatre La Cuina. Ho tornarem a preguntar per si un cas.

Anònim ha dit...

Hola Helena, les activitats extraescolars precisament des del l’any passat van aparèixer ja en el mes juny, com a novetat i per la demanda dels pares. És a dir que ja des de finals de Maig- inicis de Juny treballem amb les extraescolars per l’any següent. El que no es pot marcar amb tanta antel.lació és el dia de la setmana que sortirà cada activitat perquè depèn de molts factors i seria molt possible que a setembre es tornessin a modificar, per tant creiem que seria a la llarga pitjor per les famílies. No és feina fàcil ni ràpida trobar els monitors adequats a cada activitat i amb una disponibilitat horària determinada.
En la darrera circular vam afegir la següent frase: "Com veureu hi ha grups que no han sortit per falta de nens." Per tant, ja us estàvem informant que si no apareixia el grup dels vostres fills era perquè no havia pogut sortir i per tant l’activitat no es feia (en el teu cas, Bàsquet per 2n i Expressió corporal per P5).
¿Com podem saber la disponibilitat de cada curs o famílies? Seria impossible treure activitats que encaixin perfectament amb totes i cadascuna de les famílies de l’escola. Sempre hi ha algú a qui no li van bé el dia.
Respecte començar el 15 de setembre ja ho vam proposar però les directrius de l’escola ho desaconsellen per motius pedagògics.
I respecte el casal d’estiu he parlat amb Marrecs i m’ha confirmat que llencen la proposta al mateix temps que la resta de casals de St. Feliu.
Bé Helena esperem que els propers anys encaixin millor les activitats i els dies amb la vostra disponibilitat i gràcies per ser de les primeres en fer servir el blog per opinar, que en el fons és el més important per la comissió.

Anònim ha dit...

vaig veure la nota a l'agenda ahir...de que aquest any no hi haurà reunió d'extraescolars... Pot ser no hi va molta gent a les reunions.. però els pocs que si que hi anem no tenim culpa de res i estem molt interessats en veure "les cares" i el perfil acadèmic de les persones que donen classes d'extraescolars als nostres fills, o.. ho penjareu també a la web?? Gràcies

Anònim ha dit...

Hola, qualsevol dupte que tinguis o inquietud de conèixer els monitors ho pots parlar amb la Imma de Marrecs. Ella te'ls presenta a nivell personal si cal. Pensa que treballem per la majoria de les famílies no a nivell individual. >>Gràcies.

Anònim ha dit...

Per això mateix !! perquè haig de parlar amb la Imma a nivell individual???. No m'interessa gràcies!!. Si l'escola o l'AMPA ofereix un servei d'activitats extraescolars s'ha de fer com cal. Heu pensat que no tothom ha de saber com funciona internet?? No basta amb els noms dels monitors.. s'ha de fer una presentació com cal als pares i mares. Oi que les inscripcions no es fan pel blog?? Em sembla que sou molt poc transparents. Es que hi ha alguna cosa a amagar???

Anònim ha dit...

Hola, NO SOC MEMBRE DE LA COMISSIÓ D'EXTRAESCOLARS, però vull felicitar i donar les gràcies a totes les mares i pares que la formen. Sí formo part d'altre comissió en la que treballo desinteressadament. Ara acabo de llegir un comentari indignant. No se qui ets, però per dir el que dius hauries de donar la cara, no!!!!! Què vols que tingui que amagar la Comissió? Que son pares i mares que estan treballant voluntàriament per què tots els nostres fill/lles tinguin activitats extraescolars? Vamos hombre. Cree el ladrón que todos son de su condición!!!!!!!!!! Si fossis més legal entraries a la comissió, treballaries com tothom i comprova tu mateix/a què és el que s'amaga. Em sembla increíble.

Anònim ha dit...

Primer de tot volem agrair molt l’últim comentari del 2 d’octubre a les 19:25h. Moltes gràcies, estem completament d’acord amb tu !
Segon, volem donar resposta al comentari del 2 d’octubre a les 14:33. Aquesta és la resposta:

Benvolgut anònim,

Crec que es bastant lògic que, si en l’última reunió d’extraescolars van assistir molt poques famílies, la comissió hagi decidit a suprimir-ho.

Et queixes que som poc transparents: Francament, les múltiples circulars que us enviem al llarg del curs i aquest blog creiem que són un clar exemple de transparència i comunicació, no ?

Et queixes que ens amaguem o amaguem alguna cosa? Nosaltres tenim el nostre nom a la pàgina principal del blog, a l’apartat de membres de la comissió. Amagar alguna cosa ? Quina cosa ? Què vols dir, que amaguem alguna cosa que pot perjudica els nens/es de l’escola ? Pensa que els fills/es dels membres de la comissió d’extraescolars també van a les activitats extraescolars. Tu creus que faríem alguna cosa que els perjudiques ?

Et queixes que no fem les coses com cal. Doncs bé, si tu saps quina és la forma de fer-ho com cal, et convidem a que formis part de la comissió. Tothom que vulgui s’hi pot apuntar, i més si ets una persona que fa les coses com cal. Per cert, no és vàlida l’excusa de que no tens temps per dedicar-t’hi . Pensa que tots el membres de l’extraescolar i de totes les comissions també treballem, fent jornades maratonianes i, òbviament, també tenim fills.

Per últim, només recordar-te que la feina que es fa l’AMPA, és voluntària i altruista, i ho fem per que ens motiva que l’escola funcioni millor. T’asseguro que, comentaris com el teu, fa que cada cop tinguem menys ganes de seguir gestionant voluntàriament les múltiples activitats que gestionem.

Salutacions,

Comissió d’extraescolars.

Anònim ha dit...

Felicito a la Comissió d'extraescolars per tota la feina que en fa. No obstant estic d'acord en que les reunions son molt importants i no s'han de deixar de fer encara que siguin poques les famílies que van a les reunions. Per respecte a aquestes poques famílies s'haurien de continuant fent. També crec que la decisió no ha estat per part de la Comissió sinó de Marrecs que en definitiva és qui ens ha de presentar als monitors de les extraescolars. Salutacions

ampa ha dit...

muchos animos y sobretodo no os desanimeis...que haceis un gran trabajo..

no hagais mucho caso del comentario del anonimo, en esta vida no se puede tener contento a todo el mundo y en los foros o blogs suelen pasar esta cosas...

jose