dimarts, 13 de maig del 2008

Valoracions de les activitats extraescolars 07/08

Ja anem recollint les valoracions que ens heu anat deixant. En quan tinguem un volum significatiu de respostes, publicarem els resultats en aquest blog i us passarem còpia a les agendes.
Val a dir, que pel moment hem recollit poques valoracions, per aquest motiu els que no heu participat, us animem a fer-ho.
Recordem que aquestes valoracions les gestiona l'AMPA (Comissió Extraescolars), és a dir, no és una iniciativa de l'empresa Marrecs, per tant les queixes que heu anat fent al llarg del curs directament a Marrecs, si no les indiqueu en el full de valoracions a la Comissió Extraescolars no ens arriben i no les podem tenir en compte per millores en les propostes de l'any vinent.

* En el repartiment de la circular hi va haver un error al indicar el nom dels vostres fills en el full de valoracions. La Comissió d'Extraescolars va ser la primera sorpresa per aquest motiu, ja que, evidentment, les valoracions han de ser anònimes.
** Un altre errror que vam cometre va ser indicar la bústia de Marrecs en comptes de la de l'AMPA en la recollida de les valoracions. Això sí va ser un error nostre i us demanem per aquest motiu disculpes.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

estaria bien de cara al año q viene que como actividad extraescolar hubiese un segundo idioma como frances o aleman. También se podría considerar actividad física cono la defensa personal.-

o algo creativo cono la cocina. Si educanos a los niños para q aprendan a comer es importante que aprecien y disfruten la cocina.

Anònim ha dit...

hola, doncs propostes com aquestes són les que ens interessen conèixer. Ho tindrem en compte. De totes maneres t'avanço que dins la línea pedagògica de l'escola el tema idiomes és complicat ja que les extraescolars estan concebudes com activitats lúdiques i qualsevol aprenentatge "extra", Marrecs i la Direcció de l'escola ho rebutgen.El tema cuina és bona idea. Gràcies.

Anònim ha dit...

En mi epoca de los dinosaurios, cada colegio tenia su equipo de futbol sala, basket y todo eso...
¿eso lo gestionariais tambien desde extraescolar, o como antes tenia q hacer de entrenador un papa o varios?

por cierto mi hijo esta encantando con psicomotrocidad..

Y otra cosa ¿que tiene q ver la linea pedagogica del colegio, con las actividades extraescolares q es fuera de horario escolar y que pagamos los padres?

Anònim ha dit...

Las extraescolares en el fondo forman parte del proyecto educativo de la escuela, por lo tanto nos hemos de ajustar a éste. No tendría sentido elegir una escuela para nuestros hijos y no confiar en su pedagogía. Evidentemente, pueden haber discrepancias, las hemos hablado con la dirección pero la respuesta es siempre la misma: se prioriza en las extraescolares el tiempo de ocio sobre el tiempo de "estudio" (ya pasan muchas horas al día dedicadas al aprendizaje).
Y respecto al "equipo de futbol", la verdad que no lo sé. Ya nos informaremos en otras escuelas públicas de Sanfeliu con más años de trayectoria como funciona el tema. gràcies.

Anònim ha dit...

Serìa interessant sapiguer el mes aviat possible l´oferta de extra escolars per el proper curs 2008-09!!

Anònim ha dit...

Sí, esperem que abans de vancances, és a dir Juny, us passem les propostes per l'any vinent, també creiem que és molt important!.